woensdag 28 oktober 2009

Opdracht5

Opdracht 5. Bij deze opdracht maakte je alleen gebruik van woorden. Je mocht zelf kiezen waar de woorden komen te staan. Ook het kleurgebruik was je eigen keuze. Het was bij mijn tekening de bedoeling dat je de woorden inspiration zag staan aan de rechter kant en dan links '' it's al l in your mind'' tussen die andere zinnetjes. Deze tekst had ik dan ook een beetje rode kleur gegeven. jammer genoeg was dit niet helemaal gelukt

opdracht4

Opdracht 4 gingen we beginnen met het tekenen van een paar lijnen op het papier. Na de lijnen gingen we letter tekeken. Het moesten wel letters zijn uit bijv. kranten knipsels tijdschriften etc. geen zelf verzonnen letters dus. De kleur die gebruikt worden was zwart, positief en negatief.

Opdracht3

Met opdracht 3 mochten we een beetje zelf bepalen wat je ging maken. Je moest gebruik maken van recht lijnen en rontjes. de rontjes moesten wel op een middelpunt gezet worden. De kleurgebruik mocht je zelf bepalen. Ik heb gekozen voor donkere kleuren samen met lichtblauwen, zo komen die lichtblauwe kleur er mooi uitgeknalt.

Opdracht1

Voor de eerste opdracht voor 2d vormgeving moesten we op een papier van 100x70 vakjes maken van 5 bij 5cm. In deze vakjes moest je recht, schuine en bolle lijnen zetten. Er mocht geen echt patroon gemaakt worden. Na alle vakken te hebben gekleurd moest je ongeveer 50% van je tekening zwart verven.